Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Nadaljujemo s podajanjem zgodb poškodovancev prometnih nesreč dijakom in osnovnošolcem

17. 03. 2017, Novice

V tem tednu sta svojo zanimivo življenjsko zgodbo delila Franci z dijaki II. Gimnaziji Maribor in Barbara z učenci 7., 8. in 9. razredov Osnovne šole Gorišnica.

Na Celjskem se širi zavedanje o pomenu varnosti med mladimi

16. 03. 2017, Novice

Mestna občina Celje, srednje šole in poškodovanci v prometnih nesrečah združili moči za dvig ozaveščenosti o pomenu varnosti v prometu med mladimi.

Nadaljujemo z izvajanjem projekta »Mestna občina Maribor – varna in mladim prijazna«

10. 03. 2017, Predavanja

V Mariboru  sta z ozaveščanjem mladih v okviru izvajanja projekta »Mestna občina Maribor – Varna in mladim prijazna« nadaljevala Žiga in Barbara, ki sta predavanja popestrila s premierno predstavitvijo naletnih tehtnic.

Zavzemamo se

da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto.

Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.

prs
Prijava na novice

Prijavite se in obveščali vas bomo o naših aktivnostih.

Podporniki

Sodelujemo z