Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Ponosni člani Global Alliance of NGOs for Road Safety

21. 10. 2016, Novice

Zavod VOZIM je s svojimi prizadevanji o večji varnosti mladih v prometu, dosegel še en mejnik,  in sicer s članstvom v Global Alliance of NGOs for Road Safety.

Mladinski delavci soustvarjali večjo varnost mladih na cestah

17. 10. 2016, Novice

Laško, 18. 10. 2017 - Med 11. in 15. oktobrom 2016 je v Laškem potekal spoznavni seminar »Connecting for youth road saftey«, ki se je odvijal v koordinaciji Zavoda Vozim. Velika želja te nevladne organizacije je, da implementira učinkovite preventivne programe za mlade v države s slabšo prometno varnostjo.

V mesecu septembru člani aktivno podajali svoje zgodbe mladim po vsej Sloveniji

05. 10. 2016, Predavanja

V mesecu septembru so člani izvedli 28 preventivnih delavnic in tako mlade s svojo življenjsko zgodbo opozorili, zakaj je potrebno upoštevati cestno prometne predpise.

Zavzemamo se

da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto.

Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.

prs
Prijava na novice

Prijavite se in obveščali vas bomo o naših aktivnostih.

Podporniki

Sodelujemo z