Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Neprilagojena hitrost je še vedno eden glavnih razlogov za nastanek prometnih nesreč

11. 07. 2016, Novice

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa je v petek, na Krekovem trgu, v Celju pripravila interaktiven in poučen preventivni dogodek »Stopimo v poletje varno v prometu«.

Ob zaključku šolskega leta 2015/2016: HVALA

04. 07. 2016, Novice

Ob zaključku šolskega leta 2015/2016 se iskreno zahvaljujemo našim predavateljem, ker nesebično delite svoje zgodbe. Vsem strateškim partnerjem, ker ste spoznali vrednost našega dela in ga podprli. In vsem ostalim, ki ste kakorkoli prispevali, da smo s skupnimi močmi uspeli zaključiti še eno šolsko leto v znamenju presežkov.

Zadnji teden pred poletnimi počitnicami

01. 07. 2016, Predavanja

Pozive k večji varnosti v prometu smo predali 830. dijakom na 10. delavnicah.

Zavzemamo se

da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto.

Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.

prs
Prijava na novice

Prijavite se in obveščali vas bomo o naših aktivnostih.

Podporniki

Sodelujemo z