Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe
Podpirajo nas Sodelujemo z Postanite naš podpornik SMS donacija

Podpirajo nas

K uresničitvi naše vizije prispevajo mnoge organizacije in posamezniki. Brez vas nam ne bi uspelo v takšni meri, kot nam uspeva danes.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Zavarovalnica Triglav je vodilna slovenska klasična zavarovalnica, ki že 115 let skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje. Že nekaj let delujejo v skladu s svojim sloganom »Vse bo v redu« in s tem dokazujejo, da se s pravo in premišljeno strategijo da dosegati dobre rezultate.

Pri vsem tem jih vodijo štiri vrednote: strokovnost, varnost, enostavnost in družbena odgovornost, ki jih tudi vsakodnevno uresničujejo pri svojem delu. Razumejo jih kot investicijo in pogoj za uspešnost podjetja v prihodnosti.

Odgovornost do družbenega okolja razumejo kot temelj trajnostnega razvoja. Z okoljem, v katerem poslujejo, želijo dejavno živeti in prispevati k pozitivnim spremembam za naravo in ljudi. Verjamejo, da je odgovoren dialog prava pot za skupno rast. Razvijajo posluh za prepoznavanje potreb okolja in se nanje dejavno odzivajo z gradnjo dolgoročnih partnerstev, ki zagotavljajo obojestranski napredek. Zagotavljanje varnosti jemljejo kot izjemno odgovornost. Znanja in rešitve, ki obvarujejo življenja, premoženje, naravo in zdravje, so zato njihova največja dragocenost.

Držijo se načela starih Rimljanov, da je »bolje preprečiti kot zdraviti«. Zato sta temeljna cilja preventivnih dejavnosti široko družbeno osveščanje ter zmanjšanje nevarnosti in potencialnih nezgod. Osredotočajo se predvsem na varstvo pred dejavniki narave in prometno varnost.

Vodilo prometne varnosti je prispeti hitreje, udobneje, a tudi varno. Mobilnost je z napredkom postala samoumevna, varnost ne. Vendar zahtevajo ceste in druge prometnice odgovoren odnos in osveščene udeležence.

V sodelovanju z društvi in organizacijami osveščajo voznike o pomenu odgovornega ravnanja do sebe in drugih udeležencev v prometu. Posebno pozornost pa namenjajo tudi najmlajšim udeležencem v prometu.Medijski sponzorji


Prosimo izpolnite obrazec.